A Vida Boa webdesign maakt websites op maat

Een website van A Vida Boa is altijd maatwerk. Het design van uw website wordt speciaal gemaakt naar uw persoonlijke wensen en/of huisstijl (géén templates dus).

Verder denk ik met u mee over de indeling en de inhoud, de illustraties en de teksten. Ook kan ik webteksten voor u
(her)schrijven.

Vindbaarheid als rode draad

Vindbaarheid oftewel Search Engine Optimalisation (SEO) is een rode draad tijdens het realiseren van uw website: wat zijn de steekwoorden waarop klanten u gaan zoeken, hoe wordt uw website 'zoekmachine vriendelijk', waar kunt u uw website promoten?

A Vida Boa optimaliseert elke pagina van uw website individueel, zowel technisch als inhoudelijk, voor een betere vindbaarheid in zoekmachines.

Uitgebreide vragenlijst

Wilt u een website laten maken, of uw bestaande website laten verbeteren, dan starten we met het invullen van een uitgebreide vragenlijst. Wat wilt u dat de website uitstraalt, voor welke doelgroep werkt u, welk effect wilt u bereiken met uw website, hoe wilt u uw website indelen?

Vrijblijvende offerte op maat

Uw antwoorden maken de globale opzet van uw website duidelijk. Na het beantwoorden van de vragen, stel ik voor u een vrijblijvende offerte op maat op, meestal in combinatie met een gratis proefontwerp.

Snelle levering

Bent u akkoord met de offerte en helemaal tevreden over het ontwerp, dan gaat het daadwerkelijke bouwen van start. Dat kan snel gaan. Een website van bijvoorbeeld 5-10 pagina's kan, na aanleveren van alle teksten en illustraties, vaak al binnen twee weken online zijn. Tussentijds kunt u de vorderingen online bekijken.

Samenwerking met specialisten

Voor sommige specialistische zaken, zoals registratie domeinnaam, hosting (het huren van ruimte en dataverkeer voor uw website), het ontwerpen van huisstijlen en fotografie, werk ik samen met andere ondernemers.

Zo kan ik u ondersteunen bij het registreren van uw domeinnaam (website adres), het aanvragen van een passend hostingpakket (samen al vanaf zo'n € 50 jaar, ex. btw) en het aanmaken van uw nieuwe mailadres.

Voor het ontwerpen van een huisstijl (logo, visitekaartjes, briefpapier…) werk ik regelmatig samen met een grafisch ontwerper.

Ook heb ik diverse fotografen in mijn netwerk. Voor goedkope foto's maak ik daarnaast gebruik van databases met zogenaamde rechtenvrije 'stockfoto's'.

Onderhoud en Content Management Systeem

Ook voor onderhoud van uw website kunt u bij A Vida Boa terecht. U kunt dit volledig uit handen geven, of (gedeeltelijk) zelf doen met behulp van een Content Management Systeem (CMS). Ik breng advies uit over wat voor u persoonlijk de meest rendabele en hanteerbare oplossing is.

Projecten & referenties

Webdesign portfolio

Reactie klant:
"Nooit gedacht dat er achter een website zoveel denkwerk zit. De vragenlijst waar Annemarie mee startte, zette alles op een rijtje."

"Ik ben tevreden over mijn website en de zorgvuldigheid waarmee deze is opgebouwd. Ik krijg veel positieve reacties op de frisse en rustige uitstraling. 'Precies wat bij je past', zegt men. De site is overzichtelijk en zonder 'toeters en bellen', zodat mensen vinden wat ze zoeken."

"Annemarie geeft veel tips en ideeën en is flexibel bij veranderingen. Ze gaat door totdat de klant tevreden is. Ze heeft veel kennis en is niet opdringerig. De aanpak is persoonlijk en dat vind ik prettig."

Inge Vleugels,
Coachpraktijk Balans

Meer portfolio & reacties »